Tuesday, February 4, 2014

perempuan gatal episod 1

alkisahnya aku dan suami berjalan2 di shahbandar.saja pusing-pusing takut ada barang yang berkenan dihati.tiba-tiba aku melangkah laju ke arah gerai jualan cermin mata.suruh suami try satu cermin mata ni.dia pulak pakai dan nampak macam skema dan bagi salam macam budak skema.saja-saja tunjuk gaya.sekali sorang perempuan seksi sebelah dengan yakin jawab salam suami aku.huh!mana aku tak marah.bini ada sebelah boleh dia nak mengorat laki orang.angin satu badan la aku malam ni.geram jugak nak sound tapi mulut ni macam kaku dan terkejut.tahu la suami aku handsome bro.tapi agak-agak lah.memang aku tak puas hati gila lah dekat kau betina.huh kalau lah dia baca entri aku nih.

1 comment:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete