Monday, June 10, 2013

plez dengar dua belah pihak baru menilai.

dalam menduduki peperiksaan akhir semester pun masih ada resah dan kecewa.kecewa bila mana orang langsung tidak menyokong kita sedangkan dia mungkin kawan rapat kita.mungkin saja dia hanya mendengar luahan pihak sebelah sana sahaja mungkin atas apa yang berlaku baru-baru ini.lantas timbul rasa kecewa dalam diri.

untukmu,adakah kamu tahu punca yang boleh buat dia amuk macam tu?ada ker diaorang cerita dari awal sampai z.ataupun skip2 jalan cerita agar nampak yang dia di jalan yang benar.biar nampak kami sahaja yang salah.masa kelas terakhir ahad lalu.apa yang dia buat dalam kelas sampai si c ni naik marah.bukan ke kamu mengejek dalam kelas.bila si c masuk saja kelas kamu berdehem seolah-olah tercekik lipas.dan saorang lagi buat2 berbisik dengan orang sebelah.masih bergurau kah?

seperkara lagi yang buat aku bengang tahap apa.berlaku perbualan antara aku dan si A..
A:linda aku nampak suami kau jemur kain pagi tadi
aku:ye ke dia pakai macam mane?(risau kalau2 org tengok aurat suami)
A:dia pakai singlet dengan kain pelikat.
dia:wow seksinya!(sedarkah dia tu boleh buat si isteri tersinggung)ee kalu pakai tuala ngan singlet aku tarik kain tuala tu.
hey2 apa motif kau nak tarik2 tuala bagai.mau tengok konet suami orang ka??how dare u!!awak berkata macam langsung tak sayang mulut.aku isteri wajarlah aku terasa bagai.hanya isteri yang bengong tak kan terasa tahu tak.fikir la oi!ada otak kan.


baru kamu dapat rasa ye penangan seorang lelaki.jangan kamu cabar kemarahan si lelaki.buruk padahnya.dan dalam hal ni tak de seorang pun yang x salah.sebelum aku stop nak menaip aku nasihatkan lah jaga percakapan anda tu.mulut jangan bagi lantang dan tak de insuran sangat kan padah nanti.ingat!mulut awak lah punca benda ni berlaku.mulut awak boleh membunuh ramai orang tau.sekian untuk pagi ni

No comments:

Post a Comment